Přiznejme barvu a bojujme bok po boku za prevenci rakoviny prsu

Společenská odpovědnost

Říjen je po celém světě měsícem prevence rakoviny prsu a podpory žen, které se z této nemoci léčí. A my v Up jim chceme dát naši podporu jasně – a nepřehlédnutelně – najevo. Přidáte se?

Pokud ano, máte jistotu, že vaše podpora bude mít jasně měřitelný, pozitivní dopad: Statistiky jasně ukazují, že zachytí-li medicína nádor v počátečním stadiu, šance na vyléčení přesahuje 90 %! Přesně proto jsme i my rádi podpořili všechny organizace, které rozšiřují povědomí o prevenci rakoviny prsu, ať už pomocí osvětových kampaní, přednášek či rozhovorů v médiích.

Pojďte do toho s námi! Ať jste žena či muž, oblečte se spolu s námi do růžové a podpořte #pinkOctober. Stačí si vybrat některou z forem pomoci od symbolické až po finanční. Jak konkrétně a které organizace můžete podpořit, zjistíte tady 👇

Hotovo? Výborně! Jménem všech žen, kterým vaše podpora dost možná zachrání život moc děkujeme a přejeme příjemný růžový říjen!

Ruben Vančo

Autor

Ruben Vančo Marketing Manager

otec dvou dcer, zastánce výkonnostního marketingu, zrychlující se půlmaratonec, amatérský milovník malých scén, fanoušek elektro swingu, kávový hedonista, veselý cyklista, užaslý pozorovatel…