Background image

Společenská odpovědnost se promítá do všech oblastí našeho podnikání a byznys není výjimkou. Už od založení se zasazujeme o zlepšení kvality života zaměstnanců. Dlouhodobě také přispíváme k rozvoji udržitelné ekonomiky a spravedlivější a soudržnější společnosti.

Dlouhodobě vyvíjíme inovativní produkty, které mají smysl. Naši zákazníci si mohou vybrat produkty, které jsou přínosem v jejich politice odměňování a zapojení zaměstnanců, ať už jde o jejich fyzickou, psychickou a finanční pohodu nebo motivaci loajálnost a pozitivní vztah k firmě.

Digitální technologie v posledních letech způsobily zásadní revoluci ve způsobu našeho života a spotřeby. Maloobchodníci, společnosti a místní orgány hledají nová inovativní, vysoce výkonná a bezpečná řešení, která by tato očekávání naplnila. Skupina Up tyto proměny doprovází. V současné době rozvíjíme své produkty a služby s cílem navrhnout nabídku přizpůsobenou těmto novým způsobům využití, zejména propojením všech skupin obyvatelstva prostřednictví moderní platformy Můj Up, která napomá pracovnímu nasazení a pohodě.

Jak pomáháme?

Co dodržujeme na pracovišti?

Kde se vzděláváme?

Máte dotaz?
Napište Janě.

Jana Ondroušková

Zelený pruh 1560/99, 14000
Praha 4 - Braník, Česká republika

Hledáte podporu pro své neziskové projekty? Napište nám a my se vám ozveme.

    Odesláním údajů nám umožňujete zpracování osobních údajů v rozsahu definovaném na stránce Ochrana osobních údajů.